Ciao Bellas!

Vilken rolig kväll vi hade igår!
Från den ena puben till den andra där det hanns med både karaoke, dans och en och annan ännu oklar händelse ;) Detta plus trevligt manligt sällskap ger summan av kvällen väldigt höga poäng. Och till alla som undrar hur och var kvällen slutade för de fyra sista kämparna som höll ut så kan vi säga att kvällen avslutades på samma ställe där den började - på favorit-orvars. 

Eftersom att Stockholms Nation aldrig blev av igår så kan vi redan nu säga att HJ-tjejerna pratat om att spendera en helkväll på stocken inom en snar framtid!  :)

Förresten måste vi tipsa er om våran gask Samarret som är den 25/9 och som vi anordnar med brorföreningen! Det är höstens första 04-gask på Norrlands och ett väldigt bra tillfälle att antingen gå på sittningen och uppleva en riktig gask, att dansa tills fötterna gör ont, eller att jobba tillsammans med HJ-tjejerna och göra denna gask till den bästa! 

Väljer man att hjälpa oss jobba så får man som belöning gå på en sexa fredagen därpå, vilket innebär trerätters och dryck helt gratis som tack! 
Vill ni vara med och jobba under gasken så hör av er till våran Lill-Lisa Lotta och har ni vänner som gärna vill gå på gask så tipsa dem om våran alldeles egna! Den kommer bli så bra!
  Kommentarer
Postat av: Marianne

Kunde ju tyvärr inte delta på pubrundan, men vill gärna veta vad ni har för planer framöver :) Vad kostar det att gå på Samarret? Behöver ni hjälp så kan jag även tänka mig att jobba :)

2010-09-18 @ 17:18:40
URL: http://aianne.blogg.se/
Postat av: Emma

Åh vad jag önskar att jag kunde vara med er på alla upptåg.. men men jag får hitta på några egna här borta! Tror ni att spanjorerna kan mera män? =)Puss på er Tjejer!

2010-09-18 @ 23:22:07
Postat av: Johanna

Snyggingar! Kram från gamståschan Johanna

2010-09-20 @ 12:10:12
URL: http://johannamarkgrens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0