Bästa bästa HJ!


                                 

 

Igår var det Herrmiddag på Norrlands Nation och HärjaJämt som är fyllt av snygga, flitiga, ambitiösa och påhittiga tjejer ställde självklart upp och serverade! Vi bar matchande kläder, applåderades till av alla herrar och samtidigt hade vi en egen fab sexa med allt som hör till! Likelike!

Nästa helg är det Glöggkväll då vi lussar för de andra föreningarna, och dagen därpå är det Julbord med föreningen! Två sjukt bra kvällar på raken som man inte ska missa!

Tyvärr kommer teckningslistan för denna kväll först upp på Nationen imorgon em, och då den åker ner igen på kvällen samma dag så skynda er att skriva upp er där eller mejla Lill-Lisa om att ni kommer!

Vi kan iallafall skriva här att ni kan ta med er en julklapp för 30kr (gärna med tillhörande rim!) och så blir det även julklappsbyte! 

Sist men viktigast för Oppsittje Julbordet på söndag är, att den som vill och som har varit på minst ett Oppsittje tidigare, nu har chansen att söka till våran fantastiska styrelse
Att vara med i föreningen är roligt i sig men att vara med i styrelsen är ännu roligare, så är ni intresserade av att sitta med i styrelsen för världens bästa tjejförening♥ så hör av er till oss! 


Kram från oss i HJ!


 


Uppdatering!


Det har hänt så mycket med HJ sedan det skrevs här sist, tyvärr har alla haft mycket att göra och inte hunnit med att uppdatera!

Sedan sist har vi hunnit med ett fantastiskt bra Oppsittje med tema USA där alla gått all-in! 
De av oss som fixade drickan hade den superba idén att göra äkta american-style yelloshots och våra matansvariga brunkullor Malin och Anette fixade hamburgare med alla pålägg man kan tänkas ha på. Vi hade frågesport, uppträdanden och lika likeylike som vanligt! Vi fick en väldigt speciell och rolig present av A-laget, vi dansade på borden i vårat föreningsrum och myste hos jamtarna i deras crib.

         
    

Är det någon som har fler bilder så lägg gärna upp dem här eller på våran sida på Facebook! 


RSS 2.0