Samarr-hälsning
Nu är klockan 08.30 och de sista styrelsemedlemmarna som jobbat med Samarret är förhoppningsvis hemma nu (?) :)

Vi är alla jättettrötta men innan jag lägger mig vill jag bara ge ett stort Tack till alla.

Tack först och främst, till alla underbara styrelsemedlemmar både i HJ och Jamtamot som jobbat och slitit i flera veckor och månader för att fixa ihop den här gasken. Det kommer kännas lite konstigt den närmaste tiden att Samarret är över för i år, eller hur? Ett extra enormt TACK också till alla er fantastiska tjejer och killar som kom ikväll och jobbade galant både i garderob, i barer, som vakter och som glasplockare etc. 
Alla ni som varit med och kämpat för att den här gasken ska bli så bra som möjligt: Ni är bäst! Kvällens Samarret hade inte kunnat vara bättre, och allt detta tack vare er!


Att jobba tillsammans med er och få se hur Norrlands långsamt fylls mer och mer av studenter som kommit till just våran alldeles egna gask, det är en otroligt häftig känsla.
 

När jag ser hur roligt alla har. När jag ser hur det svängs loss till bandet vi valt eller till musiken vi spelar. 
När jag ser leenden på våra gästers läppar och folk kommer fram och berättar hur roligt de har haft under kvällen.. då kan jag verkligen säga att dessa leenden och kommentarer är värda varenda enda dag och kväll som jag och alla andra i styrelserna har jobbat och slitit med att fixa ihop vårat Samarr. Det är verkligen värt varenda enda dag.  


Som Johan sa i sitt tal till oss på middagen"tillsammans klarar vi allt" -jag kan inte göra annat än att hålla med.
Tillsammans fixar vi allt.
Och igår fixade vi världens bästa gask!

TACK ALLA! (nu ska jag sova)

Love! // HärjaJämt´s Pynta ♥(På bild: Pynta och Allt-i-allo vid Samarret-entrén.)Ps. Ni som läser detta, jobbade ni på gasken? Eller gick ni på eftersläppet, kanske till och med på sjävla middagen? Var pizzabufféen i loungen god? Hade ni kul?! Kommentera gärna, vi är nyfikna!) :)


SAMARRET! Höstens första 04-gask!


IMORGON SMÄLLER DET! Våran egna gask = Norrlands fyllt med en massa glada, festande studenter!

Bjud in vänner och bekanta, 04 gaskerna på Norrlands är one of a kind!

Dessutom finns det ett par förköpsbiljetter kvar till eftersläppet, så skynda er att haffa dem innan de tar slut

;)

 

Ciao Bellas!

Vilken rolig kväll vi hade igår!
Från den ena puben till den andra där det hanns med både karaoke, dans och en och annan ännu oklar händelse ;) Detta plus trevligt manligt sällskap ger summan av kvällen väldigt höga poäng. Och till alla som undrar hur och var kvällen slutade för de fyra sista kämparna som höll ut så kan vi säga att kvällen avslutades på samma ställe där den började - på favorit-orvars. 

Eftersom att Stockholms Nation aldrig blev av igår så kan vi redan nu säga att HJ-tjejerna pratat om att spendera en helkväll på stocken inom en snar framtid!  :)

Förresten måste vi tipsa er om våran gask Samarret som är den 25/9 och som vi anordnar med brorföreningen! Det är höstens första 04-gask på Norrlands och ett väldigt bra tillfälle att antingen gå på sittningen och uppleva en riktig gask, att dansa tills fötterna gör ont, eller att jobba tillsammans med HJ-tjejerna och göra denna gask till den bästa! 

Väljer man att hjälpa oss jobba så får man som belöning gå på en sexa fredagen därpå, vilket innebär trerätters och dryck helt gratis som tack! 
Vill ni vara med och jobba under gasken så hör av er till våran Lill-Lisa Lotta och har ni vänner som gärna vill gå på gask så tipsa dem om våran alldeles egna! Den kommer bli så bra!
  Fredagens sittning.

I fredags hade vi sittning med brorföreningen. Till middag fick vi västerbottenpaj, bakpotatis med chevré och hjort och slutligen en väldigt god panacotta. Det sjöngs en hel del, vi HJ-tjejer fick höra favoritsången av våra bröder och så överraskades vi av en väldigt härlig duett! ;) Med mätta magar fortsatte kvällen sedan med dans på kammaren och ett par andra diverse roligheter som dock bäst förblir oskrivna! ;) Dessutom hade vi jättekul med alla nya tjejer som alla var goa och fina! Hoppas att ni (och även ni som inte kunde vara med i fredags) kan komma med på pubrundan i veckan! :)
(Vi tycker om bilderna vi lagt upp men skulle någon ändå vilja ha bort sin bild så lämna bara en kommentar och vi fixar det!)

Förresten - kommentera gärna våra inlägg! Sådant gillas :)
Röjning, Idéer och Fortune Cookies


Vi tänkte slänga in ett litet inlägg innan det är dags att sussa! HJ-Allt-i-allo och HJ-Pynta var nämligen riktigt hurtiga idag och röjde fint i Härja Jämts alldeles egna lya. Efter ett snabbt och bra jobb drog de arm i arm på buffée som belöning och valde det bästa utav det som erbjöds (ja, det är ju uppenbart att HärjaJämstkor vet hur man gör det!) ;-)

Efter maten började ideérna sprudla och vi kan säga så mycket som att vi två nu har en liten hemlis på gång. En hemlis som alla som kommer på vårat nästa Oppsittje kommer få ta del av. Awesome!

 

   

För övrigt fick vi väldigt spännande budskap i våra cookies. ;)
Vi återkommer eventuellt med resultat när vi förstått innebörden av dessa!Oppsittje Krabban HT-10


Kräftskivan i lördags blev riktigt mysig. Ett gäng glada och snygga tjejer, kräftbuffée (inklusive ett supersött kräftbröd som våra flitiga matansvariga bakat), sallader, ett stort urval av pajer, frågesport, lag-anda, lekar och av/påträdande för nya styrelsemedlemmar! En lyckad och rolig kväll som de flesta nog rullade hem ifrån ;)
♥ Och insignier delades ut till tre nya, lyckliga styrelsemedlemmar!  (klicka för större bilder)

    

 

 


Nostalgi: Förra höstens kräftskiva!


Förra hösten anordnade HJ världens bästa kräftskiva! Med hattar på huvudet, dricka i glasen, glatt humör och kräftor i mängder så höll vi igång hela kvällen! Hittade dessa bilder från förra året och blev smått nostalgisk!
Så roligt att terminen har dragit igång och att det återigen finns massor att se framemot med er!
RSS 2.0