Reccemottagning


Ikväll har vi haft fullt upp med reccemottagningen! Vi dekorerade vårat bord, köpte (enligt de flesta reccar som kom till vårat bord) kvällens godaste godis (TACK säger HJ´s dekorationsansvarig och HJ´s LappLisa som inhandlade alla godsaker efter egen smak ;-) ), och mellan allt fixande så har vi hunnit prata och uppdatera varandra om det senaste!
 

Bild 1. Några av våra härjajämtskor som var med på kvällens reccemottagning.
Bild 2. Vårat bord med bildspel, sweets och kalendarium för alla kommande aktiviteter!Och åh vad många rara och fina tjejer det kom till vårat bord idag! Den här hösten ser vi framemot och det ska bli så kul att träffa er alla igen på Reccefikat på måndag! Passa då gärna på att ställa frågor som ni har om föreningen, vi kommer svara på allt ni funderar över. :)

Tack alla ni för ikväll, vi ses igen på måndag!

// HJ-tjejerna ♥


Sommaroppsittje i Jämtlands hjärta ÖstersundSommaroppsittjet blev en succe och ni som inte var där vet inte vad ni gick miste om ;)
Hela 17 stycket härjajämtskor samlades hemma hos Allstans i Lugnvik där vi åt och drack gott i ett efterlängtat sällskap.
Efter middagen drog vi alla in på Yran och såg Lars winnerbäck, Hoffmaestro, Presidenten och Teddybears.
Natten avslutades nere i Badhusparken vid en lägereld med en kolbulle i ena handen och en mugg lingondricka i den andra.En liten sneak-a-peak från vårt förra Oppsitje med Sommartema


Välkommen till våran fantastiska tjejförening!


Är du en tjej som tycker om att umgås och ha roligt tillsammans med ett stort gäng andra tjejer?
Vill du gå på trevliga middagar, skratta, festa loss, vara lite spontan, förgylla ditt studentliv lite extra och göra något annat än att bara plugga?

- Då har du kommit till rätt förening!
Allt detta och mycket mer är nämligen vad vi i våran tjejförening HärjaJämt gör!


Bakgrund:

Härja Jämt grundades år 1964 av ett par drivna tjejer som tyckte att det behövdes en härlig tjejförening på Norrlands Nation. Ursprungligen stammar föreningen från Härjedalen och Jämtland (därav namnet HärjaJämt) men alla är välkomna i våran förening oavsett vart man kommer ifrån!


Vad gör eran tjejförening?:

Först och främst så anordnar vi tre stycken så kallade Oppsitjen varje termin. Dessa är våra viktigaste träffar! Under ett Oppsittje förtär vi alltid god mat och dryck, går igenom dagordningen, festar, sjunger oss hesa med tjejföreningens egna sånger och hälsar på herrföreningarna på nationen. Vi har även våran alldeles egna broderförening ,Jamtamot, som vi gärna umgås tillsammans med! Med Jamtamot anordnar vi även varje höst en gask, Sammarret, som alltid brukar bli en lyckad tillställning med nöjda gäster och fest till kl 04.00.
Förutom våra Oppsitjen umgås vi tjejer även på fritiden, springer vårruset tillsammans, har sleepovers, bowlar, äter lunch, har myskvällar och går ut tillsammans! En hel del alltså, lättast är att bara komma med och upptäcka föreningen på egen hand.


Hur gör jag för att gå med i föreningen?


Är du nyfiken på vad vi gör på våra träffar och gärna vill vara med så kom bara på vårt nästa Oppsitje! Anmälan till dessa gör du på enkelt på våran teckningslista- den sitter på anslagstavlan mittemot datorsalen på Norrlands Nation och är lätt att känna igen då den är täckt med vårat emblém. Ett annat bra sätt att lära känna oss i föreningen - och vi Dig- på är att hjälpa till vid förberedelserna inför Samarret. Det är ett jobb som är kul att göra tillsammans och vi blir alltid glada för alla söta tjejer som vill hjälpa till!


Medlem i våran tjejförening blir du genom att:

*du deltar på två av våra möten (dvs två Oppsitjen) och sedan
*gör en invalsuppgift 


Invalsuppgiften är hemlig - när det är det dags för denna så är det våran kära recceansvariga LillLisa du vänder dig till.Kom helt enkelt till vårat nästa Oppsitje och vi utlovar dig ett par riktigt trevliga timmar med ett gäng härliga tjejer. Vi ser framemot att träffa dig!
 
Kram från alla oss i HJ ♥RSS 2.0