Bästa bästa HJ!


                                 

 

Igår var det Herrmiddag på Norrlands Nation och HärjaJämt som är fyllt av snygga, flitiga, ambitiösa och påhittiga tjejer ställde självklart upp och serverade! Vi bar matchande kläder, applåderades till av alla herrar och samtidigt hade vi en egen fab sexa med allt som hör till! Likelike!

Nästa helg är det Glöggkväll då vi lussar för de andra föreningarna, och dagen därpå är det Julbord med föreningen! Två sjukt bra kvällar på raken som man inte ska missa!

Tyvärr kommer teckningslistan för denna kväll först upp på Nationen imorgon em, och då den åker ner igen på kvällen samma dag så skynda er att skriva upp er där eller mejla Lill-Lisa om att ni kommer!

Vi kan iallafall skriva här att ni kan ta med er en julklapp för 30kr (gärna med tillhörande rim!) och så blir det även julklappsbyte! 

Sist men viktigast för Oppsittje Julbordet på söndag är, att den som vill och som har varit på minst ett Oppsittje tidigare, nu har chansen att söka till våran fantastiska styrelse
Att vara med i föreningen är roligt i sig men att vara med i styrelsen är ännu roligare, så är ni intresserade av att sitta med i styrelsen för världens bästa tjejförening♥ så hör av er till oss! 


Kram från oss i HJ!


 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Norrlands BÄSTA tjejförening! Love!

2010-11-30 @ 15:31:15
Postat av: Anonym

Ni är bäst! PUSS

2010-12-03 @ 14:46:57
Postat av: Lill-Lisa

Viktigt att poängtera att man måste vara invald i HJ också först innan man kan söka styrelsen. Vill man bli invald pratar man med Lill-Lisa :)

Kraam!

2010-12-04 @ 17:07:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0